Immo Gacogne
dolfmol@gmail.com
Te koop:  Daar waar de vrede heerst, met uitzicht op het einde van de were

Zeer ruime fermette, met smaak verbouwd, grote vertrekken

Dit hartveroverende huis ligt op een heuvel, zonder directe buren. Het is er stil, je kijkt mijlenver weg, en het is met veel smaak verbouwd. Veel mooi afgewerkte muren en pierres bepalen de sfeer. Verder zijn vooral de grote ruimtes een verademing. Daar wil je wonen!, en de bewoonde wereld is niet ver weg.

De voormalige grange van 50m2 is voorzien van een grote raampartij, en daarmee getransformeerd tot een heel lichte entré-salon-speel of zonkamer. Via een trappetje komt u in een vertrek van 66m2 dat verdeeld is in een open (woon) keuken en een zitkamer. Die bijten elkaar niet, ruimte zat. Verder op de BG een bijkeuken annex washok, en een gang naar de ruime badkamer met bad en douche. Een mooie trap leidt u naar de

1e etage, waar een hal toegang geeft naar de 3 ruime slaapkamers van 35, 22 en 22m2. Er is nog een 4e van 25 m2 af te bouwen. Al met al ongeveer 220m2 bewoonbare oppervlakte.

Het huis is zeer goed geïsoleerd, en heeft overal dubbelglas. Er is centrale verwarming, in de woonkamer staat ook een grote houtkachel.
De septic tank is aux normes.
In het verlengde van het woongedeelte een schuur van ong 75m2; daarnaast een riante cave voutée van ongeveer 65 m2. Verder nog wat kleine schuurtjes.
Het terrein is ruim 3600m2, en heeft een fantastisch uitzicht.

Prijs 195.000


€ 195.000

Daar waar de vrede heerst, met uitzicht op het einde van de were

 

Klik op een foto voor een vergroting
Vragen? Stel ze hier: 
Fill out this numer