Immo Gacogne
dolfmol@gmail.com
Welkom bij Immo Gacogne, voor bijzondere huizen in de Morvan.

Alle huizen op ongeveer 8 uur van Amsterdam!

Huizenaanbod
Op deze site vindt U een ‘selection du patron”: Huizen die ik persoonlijk de moeite waard vind, meestal door hun goede ligging en staat, soms door hun karakter, hun pracht, hun bijzonderheid, of een combinatie daarvan.
Bijzondere huizen in de Morvan dus. Vaak (bijna) instapklaar, meestal tegen reële prijzen. Met een betrouwbare begeleiding, dus geen vervelende verrassingen, en geen gedoe.

Zoekservice
Laat mij weten wat voor huis u zoekt, en ik ga voor u zoeken. U kunt mij ook gebruiken als vooruitgeschoven post. Ik check dan ter plekke of een bepaald huis aan uw eisen voldoet. Scheelt u het voor niks op en neer rijden, en als u komt bezichtigen ziet u gegarandeerd één of meer huizen die er toe doen.

Samenwerking
Ik werk primair met Immobilière du Chateau in St Honoré les Bains. Op hun site    www.immo-chateau.fr vindt u tegen de 300 huizen in alle prijsklassen, van kasteel tot ruïne, met daarbinnen ook tal van ‘gewonere’ huizen en boerderijtjes. Daarnaast heb ik toegang tot tal van andere makelaars en notarissen. Heeft U een bepaald huis op het oog, stuur mij dan de link van het betreffende huis. U krijgt gegarandeerd snel antwoord.

De Morvan
De Morvan is een prachtige streek in de Bourgogne, binnen 1 dag rijden van Nederland. Het is “parc naturel regional” gevrijwaard van industriele activiteiten, en beroemd om zijn zuivere lucht. Bij uitstek geschikt voor liefhebbers van natuur en groen, en van rust en stilte. Voor mensen die houden van de seizoenen, die kunnen genieten van de betoverende pracht van het landschap, van de afwisseling van bos en wei. Voor mensen die houden van cocoonen en van wandelen, en van rommelen op hun erf, er is immers altijd wel wat te doen.
Als u zich hierin herkent, dan is de Morvan een fantastische optie. En mooiere streek vindt u niet in Frankrijk binnen 1 dag rijden. En nergens zijn de huizen zo rijkelijk verspreid over het landschap, nergens vindt u zoveel lieflijke gehuchtjes.  Kijk onder “zij gingen u voor” wat Nederlanders als u bewoog om voor de Morvan te kiezen.