Immo Gacogne
dolfmol@gmail.com
Te koop:  Kast van een huis, duurzaam verbouwd! Cercy la Tour

Prachtig en heel rustig gelegen, buren op ruime afstand!

Ik heb dit huis een keer bezichtigd en was er op slag door geïntrigeerd. Door de enorme omvang (ong 435 m2 bewoonbare opp!), door de indeling, door de weldadige sfeer, en door de prachtige ligging. Beaux volumes ook, lekker ruime ruimtes! Ik ben er onlangs teruggegaan om het goed tot me te nemen, en het te doorgronden….. Pas toen kreeg ik in de gaten hoe slim het ingedeeld is: Het is nu 1 geheel, maar bestaat uit 4 aparte segmenten. Nu al als zodanig aanwezig en herkenbaar, maar met wat lichte ingrepen kunnen er ook daadwerkelijk 4 autonome wooneenheden ontstaan, met eigen ingang. Prima object dus voor mensen die houden van heeel veel ruimte, en misschien een gedeelte als chambre d’hotes of gastenverblijf willen gebruiken.

Daarnaast is dit huis bijzonder door de ecologische verbouwing. Er zijn zoveel mogelijk duurzame materialen toegepast, heel veel hout, maar ook “EcoChanvre”* en leem. Daarnaast is er overal dubbelglas, zijn alle buitenmuren geïsoleerd, en is er op de BG vloerverwarming, die gevoed wordt door een warmtepomp. Een groot huis met een lage energierekening dus.

Wat gaat u aantreffen: Een salon van 70m2, een entree annex eetkamer “cathédrale” van 50m2, 2 woonkamers van 40m2, nog een salon van 30m2, een kantoortje, een bibliotheek….
4 slaapkamers, 3 badkamers, keuken, bijkeuken. Alles bij elkaar ongeveer 435m2, verdeeld over de BG en 2 verdiepingen.

Buiten zijn er diverse werk en opbergruimten, en een kelder. De septic tank is aux normes..
Vóo’r een groot terras op het zuiden, met 2 prachtige oude bomen, waaronder een eik die onder z’n bladerdak ruimte biedt aan een tafel voor 40 personen. Terrein van iets meer dan een hectare, bestaand uit tuin met putten, en weiland, groot genoeg voor een voetbalveld. Mooie glooiende omgeving, mooi uitzicht, aan het eind van een oprijlaan van meer dan 100 meter.

Prijs 336.000

Eco Chanvre is een modern isolatieproduct op basis van vlas


€ 336.000

Kast van een huis, duurzaam verbouwd! Cercy la Tour

 

Klik op een foto voor een vergroting
Vragen? Stel ze hier: 
Fill out this numer