Immo Gacogne
dolfmol@gmail.com
Te koop:  voormalige watermolen met groot meer en groot terrein

Idyllisch object waar u zich landheer zult voelen

Deze voormalige watermolen ligt niet al te ver van Saulieu, in de Cote d’Or op 7 uur rijden van Utrecht. Hij ligt buiten een piepklein dorp, zeer privé, de buren op een kleine 100m, geheel uit het zicht. Het is een mooi en groot object: Het hoofdhuis (de molen) beschikt over 310m2 woonruimte. Daarnaast krijgt u er een flinke schuur bij, een stel voormalige varkenskotten, een voormalige duiventil, wat verder op het terrein nog een schuur, het bijbehorende meer van maar liefst 3 ha, en dan nog een kleine 6 ha bos en weiland. Al met al een flink object dus, dat direct bewoonbaar is, en daarnaast tal van mogelijkheden biedt om er een ‘project” te ontwikkelen. Of niet…..

Van het woonhuis is ruim de helft (180m2) direct bewoonbaar, de overige ruimtes zijn nog nader in te richten/af te werken.
BG: Op de begane grond bevindt zich een grote ruimte die dienst doet als entreé/wasruimte, waar zich ook een badkamer en een wc bevinden. Hij geeft toegang tot de eetkamer/keuken van 27m2. (met tomettes, plafond à la Francaise en een haard) Daarachter bevindt zich de salon van 31m2 met open haard, oude tegels en plafond à la francaise. Separaat een “chaufferie” met betonvloer van 47m2.

1e verdieping: Hier vindt u 4 slaapkamers van respectievelijk 24, 12, 11 en 8m2., allemaal met tomettes op de vloer. De grootste heeft ook een marmeren haard. Nog verder te ontwikkelen een separaat vertrek van 51m2.

2e verdieping: 2 vertrekken van 27 en 24 m2, welke laatste toegang geeft tot een badkamer van 7m2 met tomettes, en een doucheruimte met WC. Groot vertrek van 50 m2 dat toegang geeft op een terras met uitzicht op het meer.

Op het terrein staat een grote schuur van 120 m2, met in het verlengde de voormalige varkenskotten. Een voormalige duiventil (25m2), en verderop op het terrein nog een schuur van 90m2. Groot meer van maar liefst 3 ha, om te zwemmen, vissen of (spele)varen. Boomgaard; bos en wei ongeveer 6 ha.

Verwarming met hout en elektrische kachels, centrale verwarming aangelegd, ketel nog te installeren. Septic tank.

Prijs 261.000 euro


€ 261.000

voormalige watermolen met groot meer en groot terrein

 

Klik op een foto voor een vergroting
Vragen? Stel ze hier: 
Fill out this numer